Mooie kleuren van tomaten, aardbeien, frambozen en komkommers.
Broccoli
Een hele gezonde groente. Ook niet moeilijk om te telen. Veel blad en dan een hele mooie bloemknop. Oppassen voor slakken en koolwitje.
Peulen
Jonge peultjes is een ware delicatesse, zo lekker zacht en zoet.
Groenlof
Het blad lijkt een beetje op witlofblad en andijvie. Ook qua smaak. Je ziet groenlof niet vaak in de winkel. Raar want je kunt het rauw of gekookt eten. Net als andijvie
Tuin met kas
In de kas kweek ik in het voorjaar plantjes op. Daarna komen de tomaten, komkommers, meloenen en aubergineplanten.
Venkel
Heerlijke groente die naar anijs smaakt. Het heeft veel goede eigenschappen, bijvoorbeeld voor de spijsvertering.
De dames hebben de aardappelen zelf gerooid. Dan volgt het schoonmaken, niet schillen want dat geeft juist een lekkere smaak. Dan de aardappelen insnijden en met een oliemengsel insmeren.
Aardappelen uit de oven
Zo uit de grond, schoongemaakt en gekruid. Dan een uur in de oven en je hebt heerlijke aardappelen.
Snijbiet roerbakken
Snijbiet, een geweldige groente. Je kunt het hele seizoen snijden. Lekker om te roerbakken.
Gedekte tafels
Als het mooi weer is kunnen we gezellig buiten zitten.
Komkommersalade met stokbrood
Zoveel komkommers in de kas. Dan maak je toch een lekkere komkommersalade met dille.
Tomaten perzik salsa
Zoveel mogelijk zelf telen. Dat lukt met tomaten, koriander en binnenkort ook de perzik. Geweldig toch!